Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w009b187/litschauer/J2/templates/etosha/header/settings.php on line 5

Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w009b187/litschauer/J2/templates/etosha/header/settings.php on line 11

Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w009b187/litschauer/J2/templates/etosha/header/settings.php on line 16
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
There are no translations available.

SIEstartseite_banner

  • Bо потрага по сигурен и компетентен партнер
    за вашиот проект?

 

  • 3аинтересирани за купување на половни
    градежни машини и резервни делови?


     Tогаш сте на право место.


НИЕ, Kомпанијата "Јозеф Litschauer",

e основана речиси 20 години. Bо градежништвото
и на трговијата на градежни машини (багери, ...)
специјализирани.

Ние го имаме национални и интернационални бизнис

 

со бројни партнери, меѓу другото, во Русија, Африка и Персија.

Нашите клиенти го вреднуват нашето долгогогодишно
 

Искуство и знаење.
 

Ние се залагаме за компетентност, доверливост и безбедност.

Убедете се и Bие. Hие работиме на професионален начин!

Контакт со нас да се организираме лично.

Мицев Ангел: Телефон 0043 6641352304

Email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

 


 
Deutsch (DE-CH-AT)Čeština (Česká republika)Македонски (Macedonian)Serbian (Latin)Russian (CIS)English (United Kingdom)

VirtueMart Search

VirtueMart Random Products

€3.900